Ασημένιο Βραβείο για την ICTS Hellas στα HR Awards 2016

15 Δεκεμβρίου 2016

Με Ασημένιο Βραβείο τιμήθηκε η ICTS Hellas στα HR Awards 2016 τα οποία διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά το περιοδικό το περιοδικό HR Professional και η Boussias Communications. Η εταιρεία βραβεύθηκε για τη συμμετοχή της στην κατηγορία «Most Innovative Use of Technology in HR». Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της ICTS Hellas ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Ανθρώπινων Πόρων κ. Χρήστος Μανιατόπουλος σε τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στο Ξενοδοχείο στο Athenaeum InterContinental. Ήταν το δεύτερο βραβείο στον τομέα της διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων, μετά το Χρυσό Βραβείο που έλαβε η εταιρεία στα φετινά Greek HR Excellence Awards στην κατηγορία «Τεχνολογία στο HR». Συνολικά διακρίθηκαν 34 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας και ΜΚΟ.

Η Επιτροπή εξέτασε τα αναλυτικά στοιχεία και την τεκμηρίωση που κατέθεσαν οι συμμετέχουσες εταιρείες και αποφάσισε με κριτήρια όπως η συμβολή του προγράμματος στη βελτίωση της εργασιακής καθημερινότητας, η καινοτομία καθώς και τα ποιοτικά και ποσοτικά αποτελέσματα της δράσης.

«Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι εργάστηκαν για την πραγματοποίηση ενός έργου που όχι μόνο καλύπτει κάθε ανάγκη διαχείρισης στον ευαίσθητο τομέα του ανθρώπινου δυναμικού αλλά επιβεβαιώνει τη δέσμευση της ICTS Hellas για καινοτομία σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της! Το βραβείο αφιερώνεται σε όλους τους συναδέλφους στην ICTS διεθνώς που φροντίζουν με αφοσίωση για την ασφάλεια εκατομμυρίων ανθρώπων!», δήλωσε ο κ. Χρήστος Μανιατόπουλος, Διευθυντής Ανάπτυξης Ανθρώπινων Πόρων της ICTS Hellas.

 

20161215150249-6f997a51-me.jpg