Διεθνής Πιστοποίηση Επιχειρηματικής Αριστείας για την ICTS Hellas

4 Δεκεμβρίου 2017

Άλλη μια πρωτοποριακή διάκριση μεταξύ των εταιρειών του κλάδου υπηρεσιών ασφαλείας αποτελεί η πιστοποίηση EFQM Recognized for Excellence 4 Αστέρων που έλαβε η ICTS Hellas κατά τη φετινή τελετή απονομής των Διεθνών Πιστοποιήσεων Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM Levels of Excellence 2017 την οποία διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Το μοντέλο της Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM δημιουργήθηκε από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό European Foundation for Quality Management και σήμερα θεωρείται ως το πιο έγκυρο και διαδεδομένο πλαίσιο αξιολόγησης οργανισμών και επιχειρήσεων στην Ευρώπη.

Η ελληνική θυγατρική του Ομίλου ICTS Europe ανταποκρίθηκε με επιτυχία σε μια συστηματική και ολιστική διαδικασία αξιολόγησης των διοικητικών συστημάτων της αποκτώντας μια πιστοποίηση η οποία έρχεται να προστεθεί στην πιστοποίηση EFQM Recognized for Excellence 3 Αστέρων που είχε λάβει η εταιρεία το 2008 καθώς και στη σειρά συστημάτων ποιότητας και διαχείρισης που εφαρμόζει βάσει του προτύπου ISO.

Τo βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της ICTS Hellas η κα Καλλιόπη Γιαννοπούλου, Safety, Health, Environment & Quality Assurance Manager, σε τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο της ΕΕΔΕ.

«Στην  ICTS Hellas αγαπάμε τις προκλήσεις που μας κάνουν καλύτερους και ως τέτοια αγκαλιάσαμε το θεσμό του EFQΜ. Μέσα από τη διαδικασία συμμετοχής μας συνειδητοποιήσαμε για ακόμα μία φορά ότι πίσω από τις αξίες και το μοντέλο διοίκησης της ICTS Hellas υπάρχει μια εξαιρετική ομάδα ανθρώπων οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους για να κάνουμε τις αρχές μας πράξη, πηγαίνοντας κάθε φορά την εταιρεία ένα βήμα μπροστά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ICTS Hellas για την ευκαιρία που μου έδωσε να ηγηθώ του συγκεκριμένο project και να δώσω συγχαρητήρια σε κάθε μέλος της ομάδας μας που συμμετείχε σε όλο αυτό το ταξίδι προς την αριστεία», δήλωσε η κα Γιαννοπούλου.