Διπλή διάκριση για την ICTS Hellas στα HR Excellence Awards 2017

23 Νοεμβρίου 2017

Με δύο βραβεία τιμήθηκε η ICTS Hellas στα HR Excellence Awards 2017 που διοργάνωσε για τέταρτη χρονιά το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με τον ΣΕΒ, τον ΣΕΤΕ και τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας.

Η κριτική επιτροπή του θεσμού, υπό την προεδρία του καθηγητή Sir Cary Cooper, βράβευσε την ICTS Hellas με την κορυφαία διάκριση Committed to HR Excellence Award για το case «Hiring Security Agents to meet tomorrows challenges» στην κατηγορία «Στελέχωση, ένταξη και ενσωμάτωση». Η εταιρεία βραβεύθηκε επίσης με το HR Excellence Award στην κατηγορία «Εκπαίδευση και Ανάπτυξη» για το πρόγραμμα «Our Learning Universe @ ICTSHELLAS and beyond». Σε αμφότερες τις περιπτώσεις η ICTSHellas ανέδειξε τις άριστες πρακτικές που εφαρμόζει για την επιλογή και την ανάπτυξη του προσωπικού της καθώς και τη θετική επίδραση των πρακτικών αυτών στα επιχειρηματικά αποτελέσματα βάσει συγκεκριμένων δεικτών απόδοσης (KPIs).

Τα βραβεία παρέλαβαν εκ μέρους της ICTS Hellas ο Εκτελεστικός Διευθυντής κ. Χρήστος Μανιατόπουλος και η HR Recruiter κα Ελένη Γλεζέλλη σε τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στο Ecali Club.

«Tα βραβεία αυτά έρχονται σε μια χρονιά όπου οι άνθρωποί μας ανέδειξαν την ICTS Hellas ως ένα από τα κορυφαία περιβάλλοντα εργασίας στην Ελλάδα. Η επένδυσή μας σε διαδικασίες ένταξης και βελτίωσης των ανθρώπων μας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ασφάλειας όσων μας εμπιστεύονται. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ICTS Hellas, την ομάδα του PQCT της ICTS Europe καθώς και την ομάδα του HR για τη συμβολή τους στη διάκρισή αυτή. Καθώς το 2017 έχει ανακηρυχθεί έτος Νίκου Καζαντζάκη, αξίζει να θυμηθούμε κάτι που έγραψε αυτός ο μεγάλος Έλληνας: “Αγάπα τον άνθρωπο γιατί είσαι εσύ”», δήλωσε ο κ. Χρήστος Μανιατόπουλος, Εκτελεστικός Διευθυντής  της ICTS Hellas.