Η ICTS HELLAS ενισχύει τη θέση της σε περιφερειακά λιμάνια και αεροδρόμια

15 Μαΐου 2013

Την αυξανόμενη ζήτηση για τεχνογνωσία και ποιοτικές υπηρεσίες σε κρίσιμα για τον τουρισμό λιμάνια και αεροδρόμια της χώρας σηματοδοτούν οι νέες συνεργασίες της ICTS Hellas Security Solutions.

Η συνεργασία με την Swissport και την Goldair Handling για τη μεταφορά των επιβατών των κρουαζιερόπλοιων και των αποσκευών τους στο αεροδρόμιο (off-airport check-in) καθιστά εφικτή την επανασύνδεση της κρουαζιέρας με διεθνείς αερολιμένες της χώρας αναβαθμίζοντας το προσφερόμενο «πακέτο» κρουαζιέρας.

Στην ενίσχυση της ασφάλειας και της ποιοτικής εξυπηρέτησης των επιβατών κρουαζιέρας στην Κέρκυρα εντάσσεται και η συνεργασία της ICTS με τον Οργανισμό Λιμένα Κέρκυρας για  προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου πρόσβασης οχημάτων και επιβατών κρουαζιερόπλοιων στον Λιμένα Κέρκυρας.

Παράλληλα, η ICTS ενισχύει τη θέση της στις υπηρεσίες ασφάλειας λιμένων με την παροχή υπηρεσιών Υπευθύνου Ασφαλείας Λιμενικής Εγκατάστασης (ΥΑΛΕ) στους λιμένες Πάρου, Σάμου, Πάτμου, Λέρου και Λειψών.

Επίσης η εταιρεία ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Οργανισμό Λιμένα Πατρών στον οποίο θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες ελέγχου φορτίων και εντοπισμού παράνομων μεταναστών με τη χρήση εκπαιδευμένων βιοανιχνευτών (σκύλοι Κ9).