Η ICTS Hellas στηρίζει την «Ημέρα Ελπίδας της Delta Air Lines Athens»

21 Μαΐου 2018

Delta Day of Hope

Την Τετάρτη 9  2018 πραγματοποιήθηκε η  «Ημέρα Ελπίδας της Delta Air Lines Athens» στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η «Ημέρα Ελπίδας» αντιπροσωπεύει την ελπίδα ότι όσοι έχουν χαθεί από τον καρκίνο δε θα ξεχαστούν ποτέ, αυτοί που τον αντιμετωπίζουν θα έχουν την υποστήριξη μας και ότι κάποια μέρα ο καρκίνος θα εξαλειφθεί.

Η συγκεκριμένη ενέργεια πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια, κάθε Μάιο. Κάθε Αεροδρόμιο όπου η Delta Air Lines διαθέτει σταθμό, φιλοξενεί δραστηριότητες συμμετέχοντας στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων. Σκοπός είναι να συγκεντρωθεί κάποιο ποσό, κυρίως στο χώρο του check-in των πτήσεων, μέσω της παρουσίασης όλων των αγαθών και κεφαλαίου ενίσχυσης που πρόκειται να προσφερθούν στην Αμερικάνικη Εταιρία Καρκίνου.

Η ICTS Hellas στήριξε αυτή τη σπουδαία προσπάθεια και τον αγώνα εξάλειψης του καρκίνου, συμμετέχοντας μέσω των εργαζομένων της για τις πτήσεις της Delta Air Lines και αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι το πνεύμα της ομάδας της Αθήνας είναι με όλους εκείνους που έχασαν τη ζωή τους λόγω καρκίνου και αυτούς που υποφέρουν καθημερινά και αγωνίζονται να τον «νικήσουν».

Επιπλέον, η ICTS Hellas συμμετείχε ενισχύοντας και οικονομικά τη συγκεκριμένη προσπάθεια καθώς επιθυμούμε και εμείς να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση του καρκίνου και να βοηθήσουμε έμπρακτα την κοινωνία.

Για ακόμα μια φορά ICTS Hellas και Delta Air Lines είναι σπουδαίοι συνεργάτες και στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο!