Η ICTS Hellas συνεχίζει δυναμικά και το 2019, κερδίζοντας νέους διαγωνισμούς και ανανεώνοντας συνεργασίες.

10 Ιανουαρίου 2019

ΣΤΑ.ΣΥ.

Η ICTS Hellas κέρδισε τους διαγωνισμούς για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης στη ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. και στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, από 1ης Ιανουαρίου 2019 αναλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών φύλαξης των Αμαξοστασίων των γραμμών 2 & 3 της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. Μέσω της συνεργασίας της με τη ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε. (Σταθερές Συγκοινωνίες) επιθυμεί να συμβάλει με το έργο της και τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της, στην ασφάλεια των συρμών, των κτιριακών της εγκαταστάσεων και του ανθρώπινου δυναμικού της.

Αναφορικά με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες ασφάλειας/φύλαξης των λιμενικών εγκαταστάσεων του Λιμένος Ηρακλείου για την εφαρμογή του Κανονισμού 725/2004 και του κώδικα ISPS. Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στην ασφάλεια Λιμένων και Λιμενικών εγκαταστάσεων η ICTS Hellas θα συνεισφέρει στην εφαρμογή των κανονισμών ασφαλείας και την ομαλή λειτουργία και διαχείριση του Λιμένα.

Επιπλέον Η ICTS Hellas ανανέωσε τη συνεργασία της με το Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης και τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας.