Νέες συνεργασίες με αεροπορικές εταιρείες

5 Απριλίου 2016

Επεκτείνει τις διεθνείς συνεργασίες της στον τομέα των αερομεταφορών η ICTS Hellas ως αποτέλεσμα της ζήτησης ποιοτικών υπηρεσιών ασφαλείας εν όψει της τουριστικής περιόδου αιχμής.

Η κορυφαία εταιρεία στην ασφάλεια αεροπορικών εταιρειών ανανέωσε τη συνεργασία της με την Emirates για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης, επιθεώρησης και ελέγχου πρόσβασης αεροσκαφών και επιθεώρησης αποσκευών. Η ανανέωση συμπίπτει με την ανακοίνωση του διεθνούς αερομεταφορέα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για την αύξηση των καθημερινών πτήσεων προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθήνας από 1 σε 2, αρχής γενομένης από τον Μάρτιο του 2016.

Ανανεώθηκαν επίσης οι συμφωνίες της ICTS Hellas με την El Al, για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας σε 6 περιφερειακά αεροδρόμια,  την American Airlines, την Air Canada Rouge και την Air Transat για την παροχή υπηρεσιών αεροπορικής ασφάλειας στον Διεθνή Αερολιμένα Αθήνας. Παράλληλα, η Swissport και η Goldair εμπιστεύθηκαν για έναν ακόμα χρόνο την ICTS Hellas για την παροχή υπηρεσιών off airport check-in και ελέγχου φορτίου σε 3 αεροδρόμια της χώρας καθώς και για τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς των αρμοδίων Αρχών του Ισραήλ και των Η.Π.Α. για τις πτήσεις υψηλού ρίσκου από 2 ελληνικά αεροδρόμια προς το Τελ Αβίβ.

Στην ICTS Hellas η ασφάλεια των ελληνικών εγκαταστάσεων του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (CEDEFOP)

Στον τομέα της Γενικής Ασφάλειας, η ICTS Hellas ανέλαβε, ως συνεργάτης την ΑΚΤΩΡ Facility Management, την παροχή υπηρεσιών φύλαξης των γραφείων του European Center of Education (CEDEFOP) στη Θεσσαλονίκη, του οργανισμού της Ε.Ε. για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης. Το έργο είναι διάρκειας 4 ετών, με έναρξη τον Απρίλιο του 2016, και περιλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών φύλαξης στο εσωτερικό και το εξωτερικό των εγκαταστάσεων του οργανισμού, screeners,  περιπολίες και έλεγχο πρόσβασης σε δύο σημεία. Τέλος, ανανεώθηκε το συμβόλαιο της εταιρείας με την Υδρόγειο Ασφαλιστική, το οποίο είναι σε ισχύ από το 2009, για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας και φύλαξης.