Οι δικαιούχοι των υποτροφιών και των θέσεων εργασίας που προσφέρει η ICTS Hellas

22 Μαρτίου 2017

Την ευκαιρία να αποκτήσουν άδεια άσκησης επαγγέλματος και θέση πλήρους απασχόλησης ως προσωπικό ασφαλείας δίνει η ICTS Hellas σε έξι νέες και νέους, σε συνέχεια της σχετικής πρόσκλησης ενδιαφέροντος που είχε δημοσιεύσει τον περασμένο Δεκέμβριο στο πλαίσιο του εορτασμό των 30 χρόνων παρουσίας της στην Ελλάδα.

Οι δικαιούχοι που πληρούσαν τα τυπικά και τα κοινωνικά/οικονομικά κριτήρια (οικογενειακό εισόδημα, τέκνα και γονείς μονογονεϊκής, τρίτεκνης ή πολύτεκνης οικογένειας) σύμφωνα με τη σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος είναι οι εξής (σε παρένθεση αναφέρεται η περιοχή ενδιαφέροντος):

  • Πικούλη Δέσποινα (Αθήνα)
  • Γιαννούλης Παναγιώτης (Αθήνα)
  • Καλύβα Σταματία (Αθήνα)
  • Κουκίδης Αθανάσιος (Αθήνα)
  • Γεωργαλής Θωμάς (Αθήνα)
  • Παπαδόπουλος Παναγιώτης (Πάτμος)

Η παροχή περιλαμβάνει την κάλυψη του κόστους απόκτησης της άδειας άσκησης επαγγέλματος ως ιδιωτικό προσωπικό ασφαλείας και της άδειας screener / guard από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.) καθώς και θέση security agent πλήρους απασχόλησης στην ICTS Hellas. Με την αποδοχή της προσφοράς οι δικαιούχοι θα ξεκινήσουν άμεσα την παρακολούθηση  των μαθημάτων της βασικής εκπαίδευσης σε πιστοποιημένο φορέα επαγγελματικής κατάρτισης.

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί μέσα από την πρωτοβουλία “Be ICTS” δίνεται η ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να αποκτήσουν ή να ενισχύσουν τα επαγγελματικά τους εφόδια και να ενταχθούν στην ομάδα της ICTS Hellas. Τους συγχαίρουμε για την επιλογή τους και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον», δήλωσε ο Χρήστος Μανιατόπουλος, Finance & Administration Manager της ICTS Hellas.