Χρυσό Βραβείο για την ICTS Hellas στα HR Excellence Awards 2016

29 Μαρτίου 2016

Με Χρυσό Βραβείο τιμήθηκε η ICTS Hellas στα HR Excellence Awards 2016 τα οποία διοργάνωσε για τρίτη χρονιά η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). Η εταιρεία βραβεύθηκε για τη συμμετοχή της στην κατηγορία «Τεχνολογία στο HR» της ενότητας «Συστήματα & Πρακτικές Διοίκησης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού», διαγωνιζόμενη μεταξύ 35 ελληνικών επιχειρήσεων. Στην ίδια κατηγορία χρυσό βραβείο δόθηκε επίσης στην Τράπεζα Πειραιώς ενώ το Χάλκινο Βραβείο απονεμήθηκε στην ICAP Group.

Η κριτική επιτροπή του θεσμού, αποτελούμενη από CEOs και υψηλόβαθμα στελέχη του επιχειρηματικού χώρου, τίμησε με την ανώτατη διάκριση την αξιοποίηση πληροφορικών συστημάτων για την Επιλογή, την Εκπαίδευση, την Ανάπτυξη, τη Διαχείριση και την Ενημέρωση του Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της ICTS Hellas ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Ανθρώπινων Πόρων κ. Χρήστος Μανιατόπουλος σε τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Μαρτίου στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Σημειώνεται ότι τα φετινά HR Excellence Awards διοργανώθηκαν με την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και της Λέσχης Επιχειρηματικότητας. Μεταξύ των βραβευθεισών στις κατηγορίες του διαγωνισμού περιλαμβάνονται μεγάλες και δυναμικώς αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις όπως η Media Saturn, η Philip Morris Hellas, η Powerhealth Hellas, η Wind Ελλάς Τηλεπικοινωνίες, η Printec Group και η Celestyal Cruises.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους μας, που φροντίζουν με πάθος και επαγγελματισμό για την ασφάλεια χιλιάδων ταξιδιωτών καθημερινά, γιατί αγκάλιασαν και ενθάρρυναν την πρωτοβουλία μας από την πρώτη στιγμή. Ευχαριστώ επίσης τη διοίκηση της ICTS Hellas για την αμέριστη υποστήριξή της και αφιερώνω το βραβείο στην ICTS Βελγίου και στους 6 συναδέλφους μας που τραυματίστηκαν κατά την τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών», δήλωσε ο κ. Χρήστος Μανιατόπουλος, Διευθυντής Ανάπτυξης Ανθρώπινων Πόρων της ICTS Hellas.