Ποιοι είμαστε

Η ICTS Hellas λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1987 ως μέλος του Ομίλου ICTS Europe παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας σε αεροπορικές εταιρείες, αεροδρόμια, λιμένες, θαλάσσιους μεταφορείς καθώς και σε επιχειρήσεις με κρίσιμες εγκαταστάσεις.

Με έμφαση στα τεχνολογικά προϊόντα αιχμής, στο πιστοποιημένο και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, στη συμμόρφωση με τα πλέον απαιτητικά πρότυπα ασφαλείας και στην ποιότητα των υπηρεσιών της η ICTS Hellas αποτελεί μακροχρόνιο συνεργάτη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ), των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας και όλων των αερομεταφορέων από τις Η.Π.Α. και τον Καναδά στις πτήσεις τους από και προς την Αθήνα. Αξιοποιώντας την εξειδίκευσή της στην ασφάλεια αερομεταφορών η ICTS Hellas έχει κατακτήσει ηγετική θέση και στην αγορά υπηρεσιών λιμενικής ασφάλειας και συνεργάζεται με όλους τους μεγάλους λιμένες της χώρας. 

Σήμερα διατηρεί 39 σταθμούς λειτουργίας, υλοποιώντας περισσότερα από 70 διαφορετικά έργα σε λιμάνια και αεροδρόμια όλης της χώρας απασχολώντας περισσότερα από 800 άτομα ενώ έχει την ευθύνη εποπτείας των θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου ICTS Europe στη Γερμανία, την Κύπρο και την Αλβανία.

Η ICTS Hellas έχει πιστοποιηθεί από το Υπουργείο Ναυτιλίας & Αιγαίου ως Αναγνωρισμένος Οργανισμός Ασφαλείας για την εκπόνηση Αξιολογήσεων και Σχεδίων Ασφαλείας Λιμενικών εγκαταστάσεων, καθώς και από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως διαχειριστής απορρήτων. Επίσης έχει πιστοποιηθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών της (ISO 9001:2008) καθώς και για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων της (OHSAS 18001:2001).