Λύσεις Τεχνολογίας για Αερομεταφορείς

Σε συνεργασία με τη θυγατρική της ICTS Europe, ICTS Systems, προσφέρουμε έναν μοναδικό συνδυασμό επιχειρησιακής εξειδίκευσης και πρωτοποριακών τεχνολογικών εφαρμογών στους τομείς της ασφάλειας αερομεταφορών, της μετανάστευσης, της εκπαίδευσης και της αξιολόγησης καθώς και της γενικής ασφάλειας.

Με εκατοντάδες εργαζόμενους σε όλη τη χώρα, γνωρίζουμε ότι η τεχνολογία είναι καλή όσο οι άνθρωποι που τη χειρίζονται. Για το λόγο αυτό δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην επαφή με τον χρήστη, συνεργαζόμενοι επί τόπου με το προσωπικό μας για να διασφαλίσουμε ότι κάθε προϊόν, πριν εφαρμοστεί, έχει ελεγχθεί προσεκτικά και έχει πιστοποιηθεί.  Αυτό, σε συνδυασμό με την εις βάθος γνώση του κλάδου μας επιτρέπει να παρέχουμε στους πελάτες μας συστήματα που είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας σχεδιασμένα από βραβευμένους προγραμματιστές και από έμπειρους επαγγελματίες ασφαλείας.

Υποστηριζόμενοι από ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη, από την ανάπτυξη μέχρι την εγκατάσταση, βοηθούμε τους πελάτες μας να παραμένουν ανταγωνιστικοί ενισχύοντας τα επίπεδα ασφαλείας και εξυπηρέτησης, βελτιώνοντας την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και μειώνοντας το κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, πατήστε εδώ.