Καταστήματα Ειδών Πολυτελείας

Η διατήρηση αυστηρών προτύπων ασφαλείας παράλληλα με τη διαμόρφωση μιας χαλαρωτικής και ζεστής εμπειρίας στους επισκέπτες είναι ιδιαίτερα σημαντική και αποτελεί πρόσκληση πρώτου μεγέθους στο χώρο της λιανικής πώλησης ειδών πολυτελείας. Το προσωπικό μας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο ώστε να παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση στους πελάτες σας τηρώντας τους αυστηρούς κανονισμούς ασφαλείας.

Οι άνθρωποί μας ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές συγκεκριμένων θέσεων εργασίας οι οποίες μπορεί να προϋποθέτουν τόσο τη συνεργασία με τους πελάτες ενός καταστήματος όσο και τη διακριτική παρουσία τους στο παρασκήνιο, όπως στις περιπτώσεις επιδείξεων μόδας ή εμπορικών εκθέσεων. Τα ολοκληρωμένα και απαιτητικά προγράμματα εκπαίδευσης εφοδιάζουν το προσωπικό μας με την κατάλληλη τεχνογνωσία και εξάσκηση προκειμένου να ασκούν τα καθήκοντά τους με αποτελεσματικότητα, επαγγελματισμό και ευγένεια.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • πρόληψη κλοπής και αντικοινωνικής συμπεριφοράς
  • διακριτική φύλαξη ειδών πολυτελείας σε εκδηλώσεις (συμπληρωματικές υπηρεσιών προσωπικής προστασίας)
  • Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης (CCTV) και παρακολούθηση
  • ελέγχους και αξιολογήσεις κινδύνων

Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφαλείας που προστατεύουν το προσωπικό, το εμπόρευμα και το brand της επιχείρησής σας.