Εξυπηρέτηση Επιβατών Αερομεταφορέων

Η ICTS Hellas έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει ως εκπρόσωπος των αερομεταφορέων για την παροχή υπηρεσιών στους επιβάτες τους. Προσφέρουμε μια δέσμη υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες των επιβατών, συμπεριλαμβανομένων VIP προσώπων και ατόμων με κινητικά προβλήματα. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής και σύνθεσης των υπηρεσιών ώστε να διαμορφωθεί ένα πακέτο που ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του επιβάτη.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν ενδεικτικά τις εξής:

  • Meet and Greet: ιδανική για επιβάτες που επιθυμούν ταχεία συνοδεία εντός του αερολιμένα. Διασφαλίζουμε ότι ο επιβάτης συνοδεύεται σε όλες τις διαδικασίες στο αεροδρόμιο, με υψηλή προτεραιότητα όπου είναι εφικτό, και στη συνέχεια και στο αεροσκάφος.
  • Άτομα με κινητικά προβλήματα: το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας διασφαλίζει ότι οι επιβάτες έχουν την εμπειρία ενός απροβλημάτιστου ταξιδιού. Η υπηρεσία αφορά επίσης ασυνόδευτους ανηλίκους, έγκυες μητέρες και επιβάτες με πρόβλημα υγείας.
  • Διαχείριση σημείου έκδοσης εισιτηρίου: το προσωπικό μας είναι εξοικειωμένο με συστήματα κράτησης και τη σχετική υποστήριξη αερομεταφορέων και touroperators.